Rejält utmattad

Gud så skönt! Jag är alltså hemma från ett underbart träningspass på gymmet. Idag fick magen och ryggen ta en del stryk! Men inte glömde jag benen eller armarna för de - Alla fick vara med :D

Nu är jag matt...

...men tyvärr är inte dagen slut än :( Sängen är obäddad och jag behöver en rejäl dusch! Ett långt varmt bad och ordentlig massage behöver jag i och för sig också, men man kan ju inte få allt (tydligen!! *morr*). Bäddar sängen snabbt och duschar fort så får jag snart krypa ner i den ny bäddade sängen... underbart! (kan nog lova att jag vid det laget är riktigt pigg och planerar morgondagens aktiviteter eller helgens STUDIO 54)


Bjuder på en härlig bild på Olivia Newton-JohnGod natt ♥Kommentarer

Write anything your little heart desires ^^,

Jag är smickrad om du vill följa mig på bloglovin! Om du väljer att göra det skriv gärna en kommentar så blir jag glad :) Nu på senare har jag börjat få alldeles för många kommentarer som varken handlar om innehållet i inlägget eller min blogg över huvud taget. Därför har jag nu bestämt mig för att inte besvara eller publicera de kommentarer som inte är ett visat intresse för mig och min blogg. Jag uppskattar ett "Hur mår du?" och "Ska vi följa varandra på bloglovin?" men jag kommer varken svara eller publicera kommentarer som jag upplever som spam och inte är tillägnade mig och min blogg (så att säga). Jag har inget emot reklam, men snälla läs gärna lite i min blogg också! Ni måste alltså visa lite intresse, det handlar om att ge och ta!

xoxo


N.N.:
URL:
Kommentera:

@:


Kom ihåg mig


bloglovin


Trackback

bloglovin
RSS 2.0