Gymmet ger mig energi!

God morgon vänner! Idag startar jag dagen med att gymma, det måste vara den bästa starten på dagen!! Näst bästa är frukosten innan träningen, såklart ;) Idag tänkte jag köra kondition, ben och mage. Men som vanligt får vi se hur det blir när jag kommer dit. Jag går gärna på känsla! Finns inte känslan så tappar man motivationen, känn efter i kropp och huvud :)


Jag tror de är fler än en som märkt att jag inte skrivit på ett tag... jag har inte kännt för det, kort och gott. Jag har fått en del kommentarer som har samlats på hög, som jag kommer svara på, jag lovar att jag inte glömt bort! En del får svar på sina bloggar, andra får vänta tills jag publicerar ett inlägg här på bloggen i dagarna :)

500*
Igår fyllde jag kylen med apelsin, äpplen och päron - MUMS!

Kommentarer

Write anything your little heart desires ^^,

Jag är smickrad om du vill följa mig på bloglovin! Om du väljer att göra det skriv gärna en kommentar så blir jag glad :) Nu på senare har jag börjat få alldeles för många kommentarer som varken handlar om innehållet i inlägget eller min blogg över huvud taget. Därför har jag nu bestämt mig för att inte besvara eller publicera de kommentarer som inte är ett visat intresse för mig och min blogg. Jag uppskattar ett "Hur mår du?" och "Ska vi följa varandra på bloglovin?" men jag kommer varken svara eller publicera kommentarer som jag upplever som spam och inte är tillägnade mig och min blogg (så att säga). Jag har inget emot reklam, men snälla läs gärna lite i min blogg också! Ni måste alltså visa lite intresse, det handlar om att ge och ta!

xoxo


N.N.:
URL:
Kommentera:

@:


Kom ihåg mig


bloglovin


Trackback

bloglovin
RSS 2.0