Busy Friday

Idag har jag en hel del inplanerat för dagen! Men jag tog sovmorgon, en lugn start på dagen ^^, Håller på att värma upp varmluften i micron för min andra rond med baguetter (mums-mums!) medan jag tittar på POKÉMON :D

Idag ska jag: diska, städa, packa, hämta ut tågbiljetter, lämna och hämta böcker på UB, göra iordning mig för kvällen och för födelsedagskalas (m.m.). Erika fyller år och vi och några tjejer ska träffas på ett uteställe inne i stan vid 21:00. Efter några glas vin och kanske en drink drar vi vidare till Stallarna på Campus (student-bar/-klubb). Imorgon tar jag bussen tidigt in till tågstationen för att åka med tåget klockan 09:20.

Kommentarer
Posted by: Anonym

ha en trevlig kväll :)

2011-02-18 @ 17:20:17
URL: http://bbarahelena.bloggsida.se

Write anything your little heart desires ^^,

Jag är smickrad om du vill följa mig på bloglovin! Om du väljer att göra det skriv gärna en kommentar så blir jag glad :) Nu på senare har jag börjat få alldeles för många kommentarer som varken handlar om innehållet i inlägget eller min blogg över huvud taget. Därför har jag nu bestämt mig för att inte besvara eller publicera de kommentarer som inte är ett visat intresse för mig och min blogg. Jag uppskattar ett "Hur mår du?" och "Ska vi följa varandra på bloglovin?" men jag kommer varken svara eller publicera kommentarer som jag upplever som spam och inte är tillägnade mig och min blogg (så att säga). Jag har inget emot reklam, men snälla läs gärna lite i min blogg också! Ni måste alltså visa lite intresse, det handlar om att ge och ta!

xoxo


N.N.:
URL:
Kommentera:

@:


Kom ihåg mig


bloglovin


Trackback

bloglovin
RSS 2.0