Fortsätt simma, simma, simma

Nu är jag på SIMHALLEN med Erika och tar ut mig, förhoppningsvis. Nog blir det även lite bubbelbad och bastande ^^, Det var sjukt längesedan jag var på simhallen! Sist var på ett gym i Melbourne, Australien 2009, med Erika den gången också.

Dory + jellyfish
Doris (eng. Dory), jag är ett stort fan! ^^,

Jag kommer flasha med min grön-(vit-svart-)blå bandeau-bikini från Thailand, Tesco. Strandbikini... jag blir lite besvärad (eller typ generad) över att ha strandbikini i simhallen. Jag vet inte riktigt varför men det känns som om en strandbikini inte hör dit... Konstig? Ja kanske.

Köpt på Tesco i Thailand

OBS! Tidsintställt inlägg.
Nu ska jag cykla, tar vägen förbi Willys och köper någon frukt att ha efter äventyret på simhallen!

Kommentarer
Posted by: Thess

Åh hitta nemo! Det var riktigt längesedan ju :)

Snygg bikini btw^^

2011-02-17 @ 18:03:07
URL: http://misstress.blogg.se/?tmp=20193324
Posted by: Fannie

"Varför följer du efter mig?"

2011-02-17 @ 20:00:30
URL: http://fanniesparlor.blogg.se/

Write anything your little heart desires ^^,

Jag är smickrad om du vill följa mig på bloglovin! Om du väljer att göra det skriv gärna en kommentar så blir jag glad :) Nu på senare har jag börjat få alldeles för många kommentarer som varken handlar om innehållet i inlägget eller min blogg över huvud taget. Därför har jag nu bestämt mig för att inte besvara eller publicera de kommentarer som inte är ett visat intresse för mig och min blogg. Jag uppskattar ett "Hur mår du?" och "Ska vi följa varandra på bloglovin?" men jag kommer varken svara eller publicera kommentarer som jag upplever som spam och inte är tillägnade mig och min blogg (så att säga). Jag har inget emot reklam, men snälla läs gärna lite i min blogg också! Ni måste alltså visa lite intresse, det handlar om att ge och ta!

xoxo


N.N.:
URL:
Kommentera:

@:


Kom ihåg mig


bloglovin


Trackback

bloglovin
RSS 2.0