Go träning ^^,

Gött med träning helt klart, även om jag sprang runt och såg kanske lite vilsen ut bland maskiner och vikter ^^, Inte vilsen för att jag inte vet vad jag håller på med utan mer för att det är svårt för mig att välja var jag ska börja eller vad jag vill göra först. Jag vill ju göra ALLT SAMTIDIGT!! Senare ska jag gå tillbaka till gymmet för att köpa gymkort, receptionen var inte öppen ännu, men det löste sig ändå :D

Idag blir en Sandra-dag! Vi startade dagen med att gymma, sedan fortsätter vi med shopping i stan och därefter mingel och utgång. Känner på mig att detta kommer bli en grym dag - extas ;)

Jag laddar upp med protein, viktigt för kroppen efter träningspasset. En del säger att det inte är så noga om man får i sig protein före eller efter träning, det viktiga är att det är i samband med träningen. Ägg står på menyn, nykokta!


Onödig intressant information om ägg:
Ägg info

Kommentarer

Write anything your little heart desires ^^,

Jag är smickrad om du vill följa mig på bloglovin! Om du väljer att göra det skriv gärna en kommentar så blir jag glad :) Nu på senare har jag börjat få alldeles för många kommentarer som varken handlar om innehållet i inlägget eller min blogg över huvud taget. Därför har jag nu bestämt mig för att inte besvara eller publicera de kommentarer som inte är ett visat intresse för mig och min blogg. Jag uppskattar ett "Hur mår du?" och "Ska vi följa varandra på bloglovin?" men jag kommer varken svara eller publicera kommentarer som jag upplever som spam och inte är tillägnade mig och min blogg (så att säga). Jag har inget emot reklam, men snälla läs gärna lite i min blogg också! Ni måste alltså visa lite intresse, det handlar om att ge och ta!

xoxo


N.N.:
URL:
Kommentera:

@:


Kom ihåg mig


bloglovin


Trackback

bloglovin
RSS 2.0