Lisa ♥

...mina underbara syskon (som jag även älskar att hata ibland ^^,), mina föräldrar, mormor & morfar, moster med familj (+övrig släkt), katten Lisa (mormor & morfars katt döpt efter lilla mig :P), vänner, choklad, sol, glass, våren, blommor, film, träning, soppa, sallad, sociala sammanhang, prata med främlingar, shopping, konstiga idéer, allt annorlunda och mycket mycket mer!

Har pluggat på ganska bra nu på morgon men ville bara logga in och skriva en rad innan jag skuttar iväg till föreläsningen ^^,

Jag önskar alla er som läser detta och alla nära & kära (jag ♥ er!) en underbar dag!


Mina naglar idag
Fransk med glitter

Kommentarer
Posted by: MYMiC

Jaahaa, vad kul :D Var det roligt då? :)

2011-02-14 @ 14:14:29
URL: http://mymic.blogg.se/

Write anything your little heart desires ^^,

Jag är smickrad om du vill följa mig på bloglovin! Om du väljer att göra det skriv gärna en kommentar så blir jag glad :) Nu på senare har jag börjat få alldeles för många kommentarer som varken handlar om innehållet i inlägget eller min blogg över huvud taget. Därför har jag nu bestämt mig för att inte besvara eller publicera de kommentarer som inte är ett visat intresse för mig och min blogg. Jag uppskattar ett "Hur mår du?" och "Ska vi följa varandra på bloglovin?" men jag kommer varken svara eller publicera kommentarer som jag upplever som spam och inte är tillägnade mig och min blogg (så att säga). Jag har inget emot reklam, men snälla läs gärna lite i min blogg också! Ni måste alltså visa lite intresse, det handlar om att ge och ta!

xoxo


N.N.:
URL:
Kommentera:

@:


Kom ihåg mig


bloglovin


Trackback

bloglovin
RSS 2.0