Känner mig mindre cool...

HAHA, det är alltid så dagen efter!
När man är ute och man är igång så kan man ibland känna "fy fan vad allt är underbart och jag är så cool" och "Jag har nog kommit in i ett bra flyt här nu". Men dagen efter är det alltid likadant: "yea, fy fan vad jag är cool......." en höft rörelse och en 'ton' senare "....??? Eller inte alls!!" ^^, Så himla kul när man tittar sig i spegeln på morgonen och mår på topp (fortfarande känner en kick från dansgolvet igår) och helt enkelt får ett slag i ansiktet av verklighets check "Jag var en tönt på dansgolvet/i baren igår igen!", HAHA!

Jag vet ju inte hur andra uppfattade mig förstås, så här i efterhand... Men man kan alltid hoppas att de var lika glada i hågen och tyckte att jag minst lika cool som jag tyckte jag var då :D


Underbar kväll!! Snart ska jag springa ut härifrån och ta bussen in till tågstationen.

Kommentarer

Write anything your little heart desires ^^,

Jag är smickrad om du vill följa mig på bloglovin! Om du väljer att göra det skriv gärna en kommentar så blir jag glad :) Nu på senare har jag börjat få alldeles för många kommentarer som varken handlar om innehållet i inlägget eller min blogg över huvud taget. Därför har jag nu bestämt mig för att inte besvara eller publicera de kommentarer som inte är ett visat intresse för mig och min blogg. Jag uppskattar ett "Hur mår du?" och "Ska vi följa varandra på bloglovin?" men jag kommer varken svara eller publicera kommentarer som jag upplever som spam och inte är tillägnade mig och min blogg (så att säga). Jag har inget emot reklam, men snälla läs gärna lite i min blogg också! Ni måste alltså visa lite intresse, det handlar om att ge och ta!

xoxo


N.N.:
URL:
Kommentera:

@:


Kom ihåg mig


bloglovin


Trackback

bloglovin
RSS 2.0