Stormtrivs!

Japp nu är det tisdag och veckan är igång! Helgen var helt underbar även om jag bara fick 1½ dag hemma på västkusten hos mamma och pappa. Men jag lyckades klämma in de viktigaste under min korta visit: mormor & morfar, finaste lillasyster, MaPa, Beme, sy kuddfodral (Tack mamma!) och besöka IKEA för härligt stressig shopping (Tack Beme!) :)

Fredagen var lika bra den! Firade födelsedagsbarnet med att gå ut i stan och på Stallarna, riktigt kul var det! Även TORSDAGEN VAR FANTASTISK!

Åkte ner till Växjö med mamma måndag morgon och fyllde rummet med IKEA och mina nya kuddar ^^, Mamma försvann iväg till jobb och möten och jag var kvar med diverse bra läsning och serier på SVT PLAY. Kuddarna stormtrivs här och jag stormtrivs med dem, dörmattorna är utplacerade och glas och skålar har diskats!
(säng, lampa, soffa)

Igår kväll åkte jag och mor till Willys och shoppade loss ordentligt. Fläskfilé, fisk, frukt & grönt, mjölk, bröd, ägg, diverse pålägg och mycket mer! Kvällen spenderade vi framför LIVETS MUSEUM med en kopp te och goda äggmackor med kaviar. Tack Mamma för kuddarna, maten och en fin kväll! Mysigt med frukostsällskap ^^,

Igår fick jag reda på att man kan kolla resultatet på FÖRRA TENTAN, den som jag visste att jag skulle kugga "för UTAN SÖMN, hur bra kan det bli?". Med en stor klump i halsgropen loggade jag in på Ladok för att kolla resultatet... När allt är toppen och man tror att det inte kan bli bättre - godkänd!!!!!!!! :D Helt underbart!Nu kan inget förstöra min vecka!!


Kommentarer
Posted by: fannie

jättebra/fint. HiPhone hälsar

2011-02-22 @ 23:53:52
URL: http://fanniesliv.blogg.se/

Write anything your little heart desires ^^,

Jag är smickrad om du vill följa mig på bloglovin! Om du väljer att göra det skriv gärna en kommentar så blir jag glad :) Nu på senare har jag börjat få alldeles för många kommentarer som varken handlar om innehållet i inlägget eller min blogg över huvud taget. Därför har jag nu bestämt mig för att inte besvara eller publicera de kommentarer som inte är ett visat intresse för mig och min blogg. Jag uppskattar ett "Hur mår du?" och "Ska vi följa varandra på bloglovin?" men jag kommer varken svara eller publicera kommentarer som jag upplever som spam och inte är tillägnade mig och min blogg (så att säga). Jag har inget emot reklam, men snälla läs gärna lite i min blogg också! Ni måste alltså visa lite intresse, det handlar om att ge och ta!

xoxo


N.N.:
URL:
Kommentera:

@:


Kom ihåg mig


bloglovin


Trackback

bloglovin
RSS 2.0