Dagens spontana x2

Helena ringde! :D
Vi pratar allt för sällan så jag tog pause och började laga lunch. Så kul att höra från någon hemifrån, en barndomskompis! På sista tiden har jag kännt mig så insöad i (/på?) Växjö och studierna. Det var kul att höra din röst Helena ^^,


Fick spontanbesök... (finbesök!)
Ja, Ebba tittade förbi efter sin tenta, trevligt :) Jag åt min lunch och Ebba drack te. Det är något visst med spontan-besök och -telefonsamtal, är det inte? Jag själv brukar alltid känna mig lite speciell och ärad att de ringer till just mig eller plingar på just min dörr :) Roligt att du tittade förbi!


Tycker man ska vara lite (hmm?)... (vad ska man säga? Nej morfar, jag vet, inte "tacksam") Men man ska uppskatta de små sakerna i livet! Jag tror också att de spontana (de positva out-of-the-blue-stunderna) känns lite extra i hjärtat och kroppen, det gör en snäppet gladare :) Kanske är det just överrasknings-"momentet" som tar en på bar gärning så man inte kan göra annat än att lysa upp som solen?


Nu har jag kokat ungefär EN LITER KAFFE!!!
Fastnade lite i övningsuppgifter, testfunktioner och exponentialfunktioner efter lunchen :/ men nu ska jag ta tag i det igen!! (har snart tömt första koppen)
Bild på lunchen jag själv "skapat" kommer upp strax!


ps. med mjölk, har jag börjat dricka kaffet (??), känns lite udda för "Mig"Kommentarer
Posted by: Fannie

Kaffet blir rundare i smaken med mjölk tycker jag. Och så kan man dricka mycket mer :D Skånsk senap finns inte på åland tror jag, urdåligt. Finns typ bara åländska senapar, och det är inte alls samma sak!

Men ska testa någon dag, ser gott ut, och vet att jag har allt som krävs hemma för att laga den rätten! Ärtorna väntar på att bli uppäta tror jag :D . Testa att stek inlagd sill, panerade med ströbröd. Ganska mysigt, fisken faller lagom isär när man äter det!KRAM

2011-03-21 @ 19:41:16
URL: http://fanniesliv.blogg.se/

Write anything your little heart desires ^^,

Jag är smickrad om du vill följa mig på bloglovin! Om du väljer att göra det skriv gärna en kommentar så blir jag glad :) Nu på senare har jag börjat få alldeles för många kommentarer som varken handlar om innehållet i inlägget eller min blogg över huvud taget. Därför har jag nu bestämt mig för att inte besvara eller publicera de kommentarer som inte är ett visat intresse för mig och min blogg. Jag uppskattar ett "Hur mår du?" och "Ska vi följa varandra på bloglovin?" men jag kommer varken svara eller publicera kommentarer som jag upplever som spam och inte är tillägnade mig och min blogg (så att säga). Jag har inget emot reklam, men snälla läs gärna lite i min blogg också! Ni måste alltså visa lite intresse, det handlar om att ge och ta!

xoxo


N.N.:
URL:
Kommentera:

@:


Kom ihåg mig


bloglovin


Trackback

bloglovin
RSS 2.0