Doktorsväska i skinn ♥

Snubblade över denna heta doktorsväskan på Tradera nyss...
Kan man vara kär i väskor?

Doktorsväska i skinn, 40*20, Tradera.
Skinn och detaljer med platina!


Just nu ligger budet på 205 kronor (exkl. frakt) och jag kan inte låta bli att överväga att buda. Men hur mycket är den värd om man varken vet när man ska använda den eller till vad? Om inte alltid och till allt förstås ;) Lägg till studentekonomi på det! 40cm * 20cm, alltså ganska stor. Medföljer gör även en axelrem som tyvärr inte är original, längd 130 cm. Perfekt i vår och sommar! Perfekt även i höst ;)


Någon som kan tänka sig att skänka denna vackra doktorsväska i skinn till mig?? Alternativt kanske bidra en aning? Den kan vara en tidig födelsedagspresent eller varför inte en bröllopsgåva (någon gång kommer jag säkert gifta mig, förr eller senare)? ^^,
Kommentarer

Write anything your little heart desires ^^,

Jag är smickrad om du vill följa mig på bloglovin! Om du väljer att göra det skriv gärna en kommentar så blir jag glad :) Nu på senare har jag börjat få alldeles för många kommentarer som varken handlar om innehållet i inlägget eller min blogg över huvud taget. Därför har jag nu bestämt mig för att inte besvara eller publicera de kommentarer som inte är ett visat intresse för mig och min blogg. Jag uppskattar ett "Hur mår du?" och "Ska vi följa varandra på bloglovin?" men jag kommer varken svara eller publicera kommentarer som jag upplever som spam och inte är tillägnade mig och min blogg (så att säga). Jag har inget emot reklam, men snälla läs gärna lite i min blogg också! Ni måste alltså visa lite intresse, det handlar om att ge och ta!

xoxo


N.N.:
URL:
Kommentera:

@:


Kom ihåg mig


bloglovin


Trackback

bloglovin
RSS 2.0