Finslipar lite på bloggen

Ni som kommenterar kommer nu märka att jag har lagt till en liten text för er ovan kommentarsfältet. Jag hoppas ni inte känner er avskräckta att kommentera eller fråga något utan snarare manade att läsa bloggen, om den intresserar er försårs.

Dricker kaffe och kan inte låta bli att drömma om vår och varma sommarkvällar ^^, Bland annat hittade jag en toppen sommar- och vår-"pryl" som jag bara MÅSTE HA!! Lägger upp bild, pris och butik senare ;) Jag vill ha ordentligt med vår nu!

http://www.glennjfoto.se

Jag drömmer om
Doften från blommor som blommar
Gröna löv på träden
Fåglar som kvittrar
Människor som eldar i trädgården
Långa kvällspromenader
Underbara grillkvällar med sangria & grillspett i härligt sällskap


Bild: glennjfoto.se

Kommentarer

Write anything your little heart desires ^^,

Jag är smickrad om du vill följa mig på bloglovin! Om du väljer att göra det skriv gärna en kommentar så blir jag glad :) Nu på senare har jag börjat få alldeles för många kommentarer som varken handlar om innehållet i inlägget eller min blogg över huvud taget. Därför har jag nu bestämt mig för att inte besvara eller publicera de kommentarer som inte är ett visat intresse för mig och min blogg. Jag uppskattar ett "Hur mår du?" och "Ska vi följa varandra på bloglovin?" men jag kommer varken svara eller publicera kommentarer som jag upplever som spam och inte är tillägnade mig och min blogg (så att säga). Jag har inget emot reklam, men snälla läs gärna lite i min blogg också! Ni måste alltså visa lite intresse, det handlar om att ge och ta!

xoxo


N.N.:
URL:
Kommentera:

@:


Kom ihåg mig


bloglovin


Trackback

bloglovin
RSS 2.0