Gym-plugg-gym-handla & kaffe

Jag har varit sugen på kaffe HELA dagen! Känslan kom efter första träningspasset och har med nöd och näppe hållt ut sedan dess.. Nu är kaffet klart :D

Med kaffe i hand: nu har jag satt igång Pokémon i bakgrunden, plockat in all mat och gjort mig en smörgås :) Jag klämde in två träningspass idag *stolt*. Kan hända det bara var ett och ett halvt träningspass för det andra passet fokuserade jag mycket på att stretching.

Ikväll blir det schlaaaageer!!!
HAHA jag ska vill inte påstå att jag är ett stort fan, även om det är ganska roligt att skratta och kritisera ^^, Det är sällskapet som gör kvällen! :D Ikväll går tjejerna troligen ut efter ha pimplat vin och drinkar framför melodifestivalen medan jag lyxar med massa frukt, godis och te! Jag har valt att ha en alkohol-fri helg, dels för att jag varit ute ovanligt mycket det seanaste och även för att nästa helg är VÅR EKONOMHELG. Ikväll när tjejerna drar ut, drar jag hem :)


Trevlig lördag till er alla! xx

Kommentarer

Write anything your little heart desires ^^,

Jag är smickrad om du vill följa mig på bloglovin! Om du väljer att göra det skriv gärna en kommentar så blir jag glad :) Nu på senare har jag börjat få alldeles för många kommentarer som varken handlar om innehållet i inlägget eller min blogg över huvud taget. Därför har jag nu bestämt mig för att inte besvara eller publicera de kommentarer som inte är ett visat intresse för mig och min blogg. Jag uppskattar ett "Hur mår du?" och "Ska vi följa varandra på bloglovin?" men jag kommer varken svara eller publicera kommentarer som jag upplever som spam och inte är tillägnade mig och min blogg (så att säga). Jag har inget emot reklam, men snälla läs gärna lite i min blogg också! Ni måste alltså visa lite intresse, det handlar om att ge och ta!

xoxo


N.N.:
URL:
Kommentera:

@:


Kom ihåg mig


bloglovin


Trackback

bloglovin
RSS 2.0