A new beginning, once more

Vaknade upp med tuppen imorse eller med solen var det nog för jag var klarvaken vid 6-tiden. Men så tänkte jag att jag behöver mer än 5h sömn om jag ska orka hela dagen så jag rullade runt (gosi-gos) och sov 2h till :D

Helgen har varit grymt bra! Jag är supernöjd verkligen! Vissa saker kan man aldrig få nog av... bus, mys & grillning med vänner - det ska bli min vår och sommar (+sol & bad när solen steker^^,)! Föreläsningen börjar 10:00 så nu har jag lite tid till att äta i lugn och ro, kanske koka kaffe och ha med mig till föreläsningen och lyssna på radio såklart :)


Puss & kram! Ha en fantastisk dag 

Kommentarer

Write anything your little heart desires ^^,

Jag är smickrad om du vill följa mig på bloglovin! Om du väljer att göra det skriv gärna en kommentar så blir jag glad :) Nu på senare har jag börjat få alldeles för många kommentarer som varken handlar om innehållet i inlägget eller min blogg över huvud taget. Därför har jag nu bestämt mig för att inte besvara eller publicera de kommentarer som inte är ett visat intresse för mig och min blogg. Jag uppskattar ett "Hur mår du?" och "Ska vi följa varandra på bloglovin?" men jag kommer varken svara eller publicera kommentarer som jag upplever som spam och inte är tillägnade mig och min blogg (så att säga). Jag har inget emot reklam, men snälla läs gärna lite i min blogg också! Ni måste alltså visa lite intresse, det handlar om att ge och ta!

xoxo


N.N.:
URL:
Kommentera:

@:


Kom ihåg mig


bloglovin


Trackback

bloglovin
RSS 2.0