Rosa bubbel i vårsolen

Ute i vårsolen idag: jag, bror, mor & far skålade med Rosé de Pinot


Jag hat varit riktigt dålig på att uppdatera bloggen och vill delvis be om ursäkt för det samtidigt som jag kan känna att bloggen inte är ett måste i mitt liv. Bloggandet har fått hamna i skymundan för tillfället, det är mycket annat just nu. När jag inte pluggar eller är på föreläsning behöver jag en break från måsten! Jag är med vänner, myser med familjen nu i påsk och försöker hitta egen-tid lite här och där :)

Jag hoppas kunna göra "dagens bild" till en vana, vore roligt att få upp en "dagens bild" varje dag! Ser fram emot att ta massvis med vårbilder ;)
Mindre text, mer bilder - det gillat vi! :D


Kommentarer
Posted by: karin

gott!

2011-05-02 @ 16:31:44
URL: http://trattoria.blogg.se/

Write anything your little heart desires ^^,

Jag är smickrad om du vill följa mig på bloglovin! Om du väljer att göra det skriv gärna en kommentar så blir jag glad :) Nu på senare har jag börjat få alldeles för många kommentarer som varken handlar om innehållet i inlägget eller min blogg över huvud taget. Därför har jag nu bestämt mig för att inte besvara eller publicera de kommentarer som inte är ett visat intresse för mig och min blogg. Jag uppskattar ett "Hur mår du?" och "Ska vi följa varandra på bloglovin?" men jag kommer varken svara eller publicera kommentarer som jag upplever som spam och inte är tillägnade mig och min blogg (så att säga). Jag har inget emot reklam, men snälla läs gärna lite i min blogg också! Ni måste alltså visa lite intresse, det handlar om att ge och ta!

xoxo


N.N.:
URL:
Kommentera:

@:


Kom ihåg mig


bloglovin


Trackback

bloglovin
RSS 2.0