ELLE: Bloppis




bloppis.elle.se



Fynda trendigt på ELLE Bloppis




Klicka på bilderna för att komma till respektive bloppis-annons


Clutch från amerikanska Coach
Nypris: 900,-
SÄLJES FÖR: 350,-


Blå kjol från Acne

Nypris: 1200,- (?)
SÄLJES FÖR: 450,-


Fantastisk grå trenchcoat från Miu Miu

Nypris: 10 795,-
SÄLJES FÖR: 2500,-



ALLA PRISER ÄR INKLUSIVE FRAKT!




Wooohoo!!

Nu skyndar jag mig till ICA för att hämta ut paketet från Nelly!! :D

Är du vaken, NU??


Ja det är jag :)..
..eller kanske mer :(


?


Åter igen kunde jag inte somna... Låg här och vred mig ut och in. Sedan kände jag mig riktigt trött och dåsig (ZzZzzova?), men så kom jag på andra tankar! Tänkte, funderade, bollade och tillslut kom jag till en insikt. Den insikten gav en väldigt stor känsla inombords. Både jobbigt och skönt att (äntligen!) insé eller snarare förstå! Efter fick jag en lugn känsla inom mig och så snart jag kom på tanken att det var dags att sova var det något inom mig som sa ifrån. Tankarna började pumpa runt i mig, tillslut var jag tvungen att tända lampan och plocka fram penna och papper!


När jag hade skrivit ner mina tankar la jag huvudet på kudden. Det tog inte lång tid innan jag förstod att jag inte kommer somna den här natten, så nu är jag vaken! Kanske sover några timmar på morgonen senare.. :)

På väg hem till mig ;)



Exclusive Lee SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COM Crystal Mini Bracelet SEK 19, Nelly Accessories - NELLY.COM


Det här är lite av det jag klickat hem nu i helgen...
Är det avundsjukan jag känner av? ;)
Särskillt på de där underbara 700 sidorna för 600 kronor (nästan 1,-/sida)!
Inte så kul att lägga pengar på men oavsett så är det roligt att få paket ;)




20:55 - THE ARK (LIVE)






Se The Ark LIVE
på SVT Play ikväll klockan 21:00


The Ark spelar deras sista konsert på hemmaplan i Växjö! Fan, jag bor ju här, varför är inte jag där!? Inte för att de är mina största idoler direkt men visst hade det varit häftigt att se The Ark live?


TITTA HÄR IKVÄLL KL 21:00


The Ark




Bild: thearkworld.com

På fötterna (från 159,-)

Shawna SEK 159, Nelly  Shoes - NELLY.COM Shawna SEK 259, Nelly  Shoes - NELLY.COM Shawna SEK 259, Nelly  Shoes - NELLY.COM


Från 159 ,-
Ordinarie pris på Nelly.se 259,-


Nelly Shoes

Missa inte att Nelly har fri frakt nu




Dessa skor kanske kan passa till KLÄNNINGEN, vad tror ni?



Friday ♥

Goddagens! Lugn start, inte alls som planerat... men nu ska jag cykla ner till mitt ICA, och hoppas att det är rätt ICA! Jag har fått en avi på posten och tror det är mina nya koder till nya bankkortet som jag behöver för att betala mina räkningar..! Oavsett hoppas jag att de inte skickat iväg den... På avi'n står det "hämtas rek senast den 22 mars", jag fick den igår den 24 mars!

När jag kommer tillbaka ska jag stoppa något i magen! :)

Föreläsare Laila Bagge Wahlgren

Onsdag
17:00-19:00
Linnéuniversitetet, Växjö

Laila Bagge Wahlgren


Laila Bagge Wahlgren är låtskrivare, sångerska, manager och TV-profil, många känner säkert igen henne från Idol-juryn. Laila har bl.a. arbetat som talangscout för Sony BMG i New York och skrivit låtar till artister som Céline Dion och Maya, hon skapade även popgruppen Play som sålt närmare en miljon album.

I sina föreläsningar talar Laila Bagge Wahlgren om entreprenörskap, företagsamhet och PR, ämnen hon integrerar i berättelsen om sin egen uppväxt och resa genom livet. Kontentan av hennes föreläsningar är att allt är möjligt och att man måste försöka tänka utanför fasta ramar. Laila menar att om man vill vinna så får man inte vara rädd för att misslyckas.


Det ska bli intressant att höra vad Laila Bagge Wahlgren ska prata om. Jag är faktiskt nyfiken!


Texten hittade jag HÄR
Bilden är från Expressen

Vår + trenchcoat = sant!

249 ,-
Trenchcoat från La Redoute, KLICKA

Utbrytarkungen 137 år!

För er som inte varit inne på Google idag så kan jag informera er om att det är Harry Houdinis födelsedag idag, 137 år. Jag brukar alltid klicka in mig på sökningarna när Google "firar" födelsedagar, högtider och andra dagar. Harry Houdini tycker jag verkade intressant så därför fick han hamna här på bloggen också!

Houdini var en extremt fingerfärdig magiker redan i tonåren och övergick till en framgångsrik karriär som utbrytarkung. Han är känd för förmågan att befria sig själv från handbojor, låsta och förseglade behållare och vattenfylld behållare, upp och ner (se bild nedan)

Notera andra bilden där Houdini utmanar allmänheten"£50 till den som kan hitta några falska/felaktiga medel eller utgångar, eller fällor i buren". Femtio pund måste ha varit mycket på den tiden!



Harry Houdini, År 1899
Houdini Challenge
Houdini performing Water Torture Cell
Houdinis Water Torture Cell


R.I.P
1874 - 1926

Bildkälla: Wikipedia

Dagens lunch (+Tips!)

fisk, gröna ärtor & apelsin i sås. Till serverades pasta (potatis hade passat bättre)

Ungefärligt recept (1-2portioner)
2 frysta fiskfiléer, valfri fisk (enligt mig)
2-4 apelsinskivor från en apelsin
½-1 dl frysta ärtor
½ dl Creme Fraiche
Vatten
Senap
Ev. Salt på fisken!

Fisk och gröna ärtor i en lagom stor form som tål ugn, blanda Creme Fraiche, vatten och senap och häll över fisken. Placera i ugnen i ca 25 minuter på hög värme. Skiva apelsin och lägg på fisken och in i ugnen igen i ca 15-20 minuter (jag varvade varmluft med grillning för att få lite fin färg på apelsinen).

Till rekommenderar jag kokt potatis, men jag åt pasta (av ren lathet).


TIPS: SENAP!
Senap är nästan världens bästa krydda, den är toppen! Den passar hur bra som helst till kyckling eller fläsk, den är tydligen inte så dum till vit fisk heller! Gör en enkel hemmagjord dippsås på yoghurt, senap och favoritkryddad till chipsen eller grönsakerna (Testa: yoghurt, senap och Sambal eolek!). Marinera kycklingenfiléer i senap, vitlök och Sambal Eolek, det låter väl inte så dumt? ;) Jag har aldrig tyckt om senap så mycket som jag gör nu! Senapen är för mig helt oumbärlig i köket!

Favorit senap: SLOTTS Skånsk, Stark & grovkornig


Dagens spontana x2

Helena ringde! :D
Vi pratar allt för sällan så jag tog pause och började laga lunch. Så kul att höra från någon hemifrån, en barndomskompis! På sista tiden har jag kännt mig så insöad i (/på?) Växjö och studierna. Det var kul att höra din röst Helena ^^,


Fick spontanbesök... (finbesök!)
Ja, Ebba tittade förbi efter sin tenta, trevligt :) Jag åt min lunch och Ebba drack te. Det är något visst med spontan-besök och -telefonsamtal, är det inte? Jag själv brukar alltid känna mig lite speciell och ärad att de ringer till just mig eller plingar på just min dörr :) Roligt att du tittade förbi!


Tycker man ska vara lite (hmm?)... (vad ska man säga? Nej morfar, jag vet, inte "tacksam") Men man ska uppskatta de små sakerna i livet! Jag tror också att de spontana (de positva out-of-the-blue-stunderna) känns lite extra i hjärtat och kroppen, det gör en snäppet gladare :) Kanske är det just överrasknings-"momentet" som tar en på bar gärning så man inte kan göra annat än att lysa upp som solen?


Nu har jag kokat ungefär EN LITER KAFFE!!!
Fastnade lite i övningsuppgifter, testfunktioner och exponentialfunktioner efter lunchen :/ men nu ska jag ta tag i det igen!! (har snart tömt första koppen)
Bild på lunchen jag själv "skapat" kommer upp strax!


ps. med mjölk, har jag börjat dricka kaffet (??), känns lite udda för "Mig"



Miniräknare & tända ljus!

Jag har sovit underbart! Som på nätta rosa moln (eller gröna, blommande ängar?) ^^, Vaknade så sött innan alarmet gick av klockan sju. Sedan dess har jag tagit mig igenom några tal och både glatt överaskats och bittert insett att vissa grejer förstår jag, andra kan jag bara inte greppa...

Jasmin-te, tända ljus, övningshäfte och miniräknare.
Så har min morgon sett ut :)
regressionkoefficient


Nu har jag tagit min lilla pause tillsammans med frukosten.
Fil med psyliumfrön, krossat knäckebröd, äpple och kanel - mums!

En sista rush

Idag har jag pluggat på biblioteket och gymmat. Nu tar jag en sista rush med övningsuppgifterna innan jag kryper ner i sängen. Ska sätta mobil-alarmet på tidigt för att köra på för fullt från start imorgon bitti!

Vi kanske inte hörs imon... kram! Och sov gott 

Matcha klänningen!

Jag fyndade ett riktigt kap för några veckor sedan på Monik.

Hur skulle du matcha denna älsklingen?

Monki, 60 kr!
Den sitter riktigt snyggt och med svarta diskreta underkläder kommer man undan med de transparenta ränder som både avslöjar men samtidigt döljer. Klänningen går till knäna och ärmen är 3/4.


Skärp i någon stark färg i midjan. Halsband? Massa armband och fjädrar i öronen? Mitt största problem är nog ändå skorna, vilka skor matchar? Jag tänker blanka höga pumps i någon stark färg, men det har jag inga :/ Gissa hur många gånger på väg ut en fredag jag har viljet ta på mig denna! Jag älskar den men har inte hittat de rätta accessoarerna... Har ni själva eller sätt någon bära upp denna klänningen?










Lekte lite med mobilen

Mustaschen var ju snygg på salladen där ^^,


Programmet jag använde finns på Android-market "PicSay". Jag tror det finns en gratisversion och en som kostar, jag har den som var gratis och den var lite kul (iaf första gången jag använde den)


Underbar morgon & fågelkvitter

Jag har för en gång skull sovit hur gott som helst!! :D

Vaknade innan väckarklockan, öppnade lugnt ögonen och kände mig utvilad hela kroppen... Och så hör jag något väldigt upppiggande och glädjande: vacker fågelsång! Jag har legat vaken i nästan timmen och nu kurrar magen att den vill ha frukost. Tack Mage för påminnelsen! Bra kommunikation här, glöm aldrig att lyssna på er själva ;)


FRUKOST
Fil med kanel och psyliumfrön + en macka med sallad, skinka och tomat.


ETTA på dagens lista:  Träna!

Egentligen skulle jag behöva köra ren konditionsträning (kände det i kroppen igår) men istället blir det nog bara lite extra uppvärmning +en extra vända på crosstrainern eller bandet i slutet av träningen, där emellan blir det nog det vanliga bland vikter och maskiner.


TVÅA på dagens lista:  Diska!

När jag kommer hem kommer jag inte orka studsa iväg till biblioteket med en gång så då tar jag mig an disken. Tänkte jag skulle göra mig en Protein-smootihe att ta med mig till biblioteket.


TREA på dagens lista:  Studera på UB!

Nu måste jag ligga i, nästa vecka är tenta vecka och Ekonomisk statistik är inte det enklaste av kurser.


FYRA på dagens lista... jag kommer fylla på med mer senare ;)



Ha en toppendag!
Nu ska frukosten ner i magen ^^



I slutändan en mycket bra dag

Dagen må har börjat sådär men senare vände den. Efter ett pass på gymmet lyckades jag vända dagen. Studerade på biblioteket med Erika vilket gav några timmars bra studier. Det känns bra att ha vänt dagen som började lite TRIST.


Imorgon är det fredag igen!

Jag har lite planer för fredag. Bland annat är Vin en av ingredienserna, en annan är miniräknare och självklart vikter. Om jag får ihop dagen och den flyter på som jag vill är jag säker på att det blir veckans absolut bästa dag! :D



Morgon?




Om man inte kan somna på kvällen utan ligger vaken i flera timmar,
är det fortfarande ens eget fel att man inte kan komma upp på morgonen då?





Fick helt klart en taskig start på dagen!
Jag ville ju gymma och vara duktig :(

Kvällste

Jag drack just en god kopp te, FRIGGS Citron-ingefära...

Men nu är jag så trött att jag endast orkar borsta tänderna för att sedan försvinna inunder täcken och bort till drömmarnas värld. Morgondagen startar jag med plugg och gym (vi får se imorgonbitti vilken ordning det blir). Föreläsning klockan 10:00-13:00, och varför inte komma nyduschad från träningen! Å andra sidan utpumpad? Ja, detta svåra beslut fattar jag imorgon.

Kollade min bloggmejl nyss och såg ett mejl jag önskade jag hade läst för drygt en vecka sedan. Besviken på mig själv läste jag mejlet, klickade på några länkar och konstaterade att det var försent. Självklart ingenting att deppa för, man ska inte gråta över spild mjölk (tror den går så?). Imorgon bitti skickar jag iväg ett svar och därefter är det bara att fokusera på NU, vilket innebär studier (och träning! :D)



God natt 
Imorgon börjar en helt ny dag :)



Jag är inte här...

Just nu när ni läser detta är jag på gymmet, igen! Andra gången idag :D

Jag ska köra på ordentligt och matta ut mig så jag somnar gott inatt. Detta är alltså ett tidsinställt inlägg som ni läser. I och för sig brukar jag att känna mig på topp och oövervinnelig efter ett bra pass på gymmet och inte alls trött och sömnig... Men om jag tar ut mig till tusen? Kanske! :)




Kolla in FÖRRA INLÄGGET
tipsa om bra musik för min
Spring MIX på Spotify!




Ciao & god natt   x



Musik!

Lyssnar på Spotify. En ny lista jag satte ihop för ett par minuter sedan. Exempel på låtar är "Here comes the sun" (Gold Lake), "What you want to hear" (Momofoko), "Faith" (George Michael), "Stop standing there" (Avril Lavigne), "True to myself" (Ziggy Marley). Jag tror säkert många låter kommer trilla bort och andra kommer tillföras innan jag har den perfekta vår-mixen ^^,



Tipsa om sköna låtar!

som passar till grillfesten, tjejkvällen, vinkvällen eller till en eftermiddagsfika ute i solen!



Den som tipsar om de bästa låtarna nämns
här på bloggen med stora tack och hyllningar!


Spring MIX

Upp och hoppa!

Ja det är precis vad jag gör. Snabb frukost sedan direkt iväg till gymmet! På gymmet smälter jag maten medan jag bläddrar i en fitness-tidning och planerar träningspasset i mitt huvud. Att träna direkt efter frukost fungerar inte så bra för mig. Jag är taggad ;)


So long!  ^^,


Bilder, Full Moon Party

Här kommer lite bilder från i fredags och FULL MOON PARTY 't på Växjös Campus och Sivans.



I karaffen hade jag hemmagjord Sangria

Neon och kroppsfärg på dansgolvet

En liten "pose", redo att dra iväg till förfest

fIEstan 2011

Overallsittning i Stenladan denna lördag. GÅRDAGENS outfit byts ut mot den gröna overallisen.


Senare kommer det komma upp lite blandade bilder från idag och igår

Full Moon Party

VÅRekonomhelg, Ekonomihögskolan, Linnéuniversitetet, Växjö.

Min Sangria står färdig i kylen och snar drar jag iväg...
Full Moon Party kräver beach/bikini-outfit ;)


Min outfit ikväll


Hoppas ni får en toppen fredag! ^^,

Spotlight


Patrick Stump
Spotlight (Oh Nostalgia)

Några minuter, shopping

Snart tar jag bussen in till Systembolaget för att handla Sangria ingredienser! Jag ska även handla lite mat och strumpbyxor inför Full Moon Party som är imorgon. Berättar mer om det senare ;) Nu har jag bara några minuter på mig att äta upp min fil med havre och kanel, plocka ihop mina saker i en ryggsäck och studsa ut till busshållplatsen.


Är det någon som har en gott men enkelt
recpet på Sangria???


ART from ♥

Nattens insomnia resulterade i lite teckningar ^^,

ART from heart //yours always µ   Insomnia ART from heart //yours always µ   Insomnia
ART from heart //yours always µ   Insomnia
ART from heart //yours always µ   Insomnia ART from heart //yours always µ   Insomnia ART from heart //yours always µ   Insomnia
ART from heart //yours always µ   Insomnia
ART from heart //yours always µ   Insomnia ART from heart //yours always µ   Insomnia ART from heart //yours always µ   Insomnia

Klicka för att förstora bilderna


ART from heart
yours always µ


Alla bilderna är mina!
Om du vill använda eller publicera
någon av mina bilder fråga mig
först och glöm inte länka!

Underbara kaffe-paus


Women are Heroes

Fransk dokumentär från 2011.


Women are Heroes
DOX, SVT Play


En serie porträtt av kvinnor från hela världen. Den unge konstnären JR gör en svindlande och inspirerande resa till platser som sällan syns i medierna för att dokumentera och ge de kvinnor som lever där ett ansikte - bokstavligen.

Balans i gymmet

Träningen idag var skön idag! Jag har kommit på att det passar mig bra att köra några intensiva övningar som jag väljer ut och repetera varje övning tills jag känner mig nöjd med min insats eller att kroppen inte vill mer ^^,


Några övningar på gymmet idag:

Crosstrainer (uppvärmning)
Roddmaskin (uppvärmining)
Mage (5kg fri vikt, i sluttande lutning)
Rygg (5kg fri vikt)
Ben + stuss (60kg+ stång)
Triceps (5kg hantel)
Biceps (6 kg hantel)
m.fl. och stretching på det!


Jag försöker fokusera på överkroppen en hel del, utan att glömma ben och rumpa såklart. Dock: kör jag mage så måste jag köra rygg, kör jag biceps så måste jag köra triceps osv. Det är för att få en balans i kroppe, jag tror på att det är viktigt för att åstadkomma bästa fysik och hälsa! Jag försöker komma ihåg att alltid känna efter och lära känna min kropp och dess signaler. Jag låter som en fanatiker nu men det är inte så svårt och drar inte extra energi :)


Balans i livet är nyckeln till framgång!
^^,

För alla kvinnor!

För att fira Internationella kvinnodagen
8 mars 20011


Världens tre mäktigaste kvinnor finns på Arabiska halvön, inligt en ny sammansställning.
Klicka in på 100 MÄKTIGASTE ARABISKA KVINNORNA I VÄRLDEN 2011 (hela listan) och läs om de kvinnor som anses vara de mäktigaste arabiska kvinnorna i världen. Läs den svenska artikeln på DN.SE.
Sheikha Lubna, handelsminister i Förenade Arabemiraten


Emma Wiklund, "Sveriges första riktiga supermodell", har haft en gedigen och minst sagt inspirerande karriär. Läs Emmas blogg på Damernas Värld HÄR

Emma Wiklund

Här är svensk handels mäktiga kvinnor.
Dagens Handel listar de kvinnor som på olika sätt har stort inflytande på den svenska detaljhandeln. SE ARTIKELN OCH LISTAN HÄR
I listan hittar man kända namn som ELIN KLING , ANNA MARIA Corazza Bildt, Amelia Adamo m.fl.


Soki Choi   en svensk, framgångsrik och stark ung kvinna. Läs ett tidigare inlägg HÄR

KLICKA dig in på  Internationalwomensday.org


We Can Do It! War production


Listan kan bli hur lång som helst!
Vem inspirerar dig allra mest?



Måndag...

Tung dag idag... Denna måndagen har känts lite si sådär faktiskt. Imorgon har veckan dragit igång på riktigt och det tänkte jag fira med ett gympass på morgonen. Avslutade denna dagen med en lång och varm dusch :)

Sitter i sängen med håret i mittbena och tända ljus i hela rummet ^^,

(brukar alltid ha snedbena annars)

xx dröm sött!

Färgglad matinspiration

Sitter och pluggar. Har bara tagit en liten pause framför datorn..
Kolla in denna underbara bilden från LIVET HEMMA. Är plötsligt hungrig, känner hur bilden påverkar min kreativa sida och är akut skapar-sugen! ^^,
LIVET HEMMA.ikea.se: Rotfruktslåda

Påminner om ett recept som jag lagt upp här på bloggen [KLICKA]

Nästa gång kommer jag slänga i ännu mer olika rotfrukter och färger.
Man äter också med ögat och det ser ju sååå gott ut! :D

Gym-plugg-gym-handla & kaffe

Jag har varit sugen på kaffe HELA dagen! Känslan kom efter första träningspasset och har med nöd och näppe hållt ut sedan dess.. Nu är kaffet klart :D

Med kaffe i hand: nu har jag satt igång Pokémon i bakgrunden, plockat in all mat och gjort mig en smörgås :) Jag klämde in två träningspass idag *stolt*. Kan hända det bara var ett och ett halvt träningspass för det andra passet fokuserade jag mycket på att stretching.

Ikväll blir det schlaaaageer!!!
HAHA jag ska vill inte påstå att jag är ett stort fan, även om det är ganska roligt att skratta och kritisera ^^, Det är sällskapet som gör kvällen! :D Ikväll går tjejerna troligen ut efter ha pimplat vin och drinkar framför melodifestivalen medan jag lyxar med massa frukt, godis och te! Jag har valt att ha en alkohol-fri helg, dels för att jag varit ute ovanligt mycket det seanaste och även för att nästa helg är VÅR EKONOMHELG. Ikväll när tjejerna drar ut, drar jag hem :)


Trevlig lördag till er alla! xx

Wow, nya smycken!

Jag känner mig aningen exalterad nu och extremt shoppingsugen!
Klickade in på Fannie's Pärlor och hittade massa schyssta nyheter: KLICKA!

Fannie's Pärlor
Fannie's Pärlor
ALLTID FRI FRAKT! :D


KLICKA DIG VIDARE HÄR
för att komma till Fannie's Pärlor



Doktorsväska i skinn ♥

Snubblade över denna heta doktorsväskan på Tradera nyss...
Kan man vara kär i väskor?

Doktorsväska i skinn, 40*20, Tradera.
Skinn och detaljer med platina!


Just nu ligger budet på 205 kronor (exkl. frakt) och jag kan inte låta bli att överväga att buda. Men hur mycket är den värd om man varken vet när man ska använda den eller till vad? Om inte alltid och till allt förstås ;) Lägg till studentekonomi på det! 40cm * 20cm, alltså ganska stor. Medföljer gör även en axelrem som tyvärr inte är original, längd 130 cm. Perfekt i vår och sommar! Perfekt även i höst ;)


Någon som kan tänka sig att skänka denna vackra doktorsväska i skinn till mig?? Alternativt kanske bidra en aning? Den kan vara en tidig födelsedagspresent eller varför inte en bröllopsgåva (någon gång kommer jag säkert gifta mig, förr eller senare)? ^^,




Björn Ranelid föreläser

Björn Ranelid är förutom en älskad och kritikerrosad författare även en av Sveriges mest anlitade talare och föreläsare. Han har talat inför fler människor på scen än någon annan svensk författare. Han har många järn i elden då han bland annat medverkat i Skavlan, På Spåret, Filip och Fredrik, Stjärnorna på slottet och är aktuell i Let’s Dance. Björn Ranelid talar mycket om den respekt och öppenhet vi människor ska visa oss själva och varandra, att vi har ett ansvar för hur vi agerar – ett ansvar att försöka förändra och göra gott. Han lägger vikt vid människors engagemang, att vi har ett val och att man ska ge sig själv vingar.

Björn Ranelid

Föreläsnngen börjar klockan 15:00 och håller på i ca timmen.
Går ner till föreläsningen nar jag stoppat något i magen ^^,


Text & Bild: Amar.nu

Amår11: företag & föreläsare

För hela slanten! Idag är det Amår11, dvs en arbetsmarknadsdag med målet att utveckla mötesplatsen mellan skolans studenter och arbetslivet. Dagen fylls av föreläsningar, modevisning och kontakt med företagen vid deras montrar. Vad jag har förstått så det 51 företag som ställer ut i montrar här på Linnéuniversitet i Växjö i år.

Amår11

Jag startar dagen med en frukostföreläsning med Isabella Löwengrip (aka Blondinbella)
Isabella


Amår-dagen invigs klockan 10:00, spännande!

Vår & varma sommarkvällar!

Låt solcellsbelysningen lysa upp trädgården varma sommarkvällar.
Drar ingen energi utan drivs helt på solenergi!

Denna jag vill jag ha, perfekt för varma grillkvällar!
IKEA FAMILY, ALLSÅNG Solcellsbelysning 401.943.84
IKEA FAMILY: ALLSÅNG Solcellsbelysning (401.943.84)

Endast 59:- för Family-medlemmar (ett gratis medlemskap utan förpliktelser)
Kan sättas i marken eller hängas upp; pinne och krok medföljer.


MER SOLCELLSBELYSNING PÅ IKEA
IKEA Solcellsbelysning IKEA Solcellsbelysning IKEA Solcellsbelysning

Finslipar lite på bloggen

Ni som kommenterar kommer nu märka att jag har lagt till en liten text för er ovan kommentarsfältet. Jag hoppas ni inte känner er avskräckta att kommentera eller fråga något utan snarare manade att läsa bloggen, om den intresserar er försårs.

Dricker kaffe och kan inte låta bli att drömma om vår och varma sommarkvällar ^^, Bland annat hittade jag en toppen sommar- och vår-"pryl" som jag bara MÅSTE HA!! Lägger upp bild, pris och butik senare ;) Jag vill ha ordentligt med vår nu!

http://www.glennjfoto.se

Jag drömmer om
Doften från blommor som blommar
Gröna löv på träden
Fåglar som kvittrar
Människor som eldar i trädgården
Långa kvällspromenader
Underbara grillkvällar med sangria & grillspett i härligt sällskap


Bild: glennjfoto.se

Tränat!

Nu är jag hemma från gymmet. Det var helt ok, det känns bra i kroppen! Även om jag tappade lite sug till och från då maskinen jag ville köra var upptagen, men jag hittade andra maskiner och övningar att köra på. Måste erkänna att jag lite letar mig fram i gymmet. Jag är inte helt bekväm med att köra på alla maskiner, många gånger är det bäst att köra med lösa vikter men jag som inte är någon mästare eller expert vet inte riktigt var jag ska börja eller vad och hur jag bör göra. Jag tror det är bra att man letar sig fram och testar vad som passar bäst för en själv, det kan handla om vikter, övningar eller maskiner. Viktigast av allt är att man tycker det är roligt! Tycker man inte det är roligt anstränger man sig inte och träningen kommer vara förgäves och man kommer bara bli olycklig för att man varken ser resultat eller blir gladare. Gör det som du tycker är kul och gå in för det! :D


Jag tror det skulle passa mig bäst att träna på morgonen för då är inte så många på gymmet. Typiskt studenter att ta sovmorgon ^^, Kanske orkar jag upp imorgon före föreläsningen? I så fall tar jag med mig en hel väska och kör både dusch och smink i omklädningsrummet efteråt. Låter som en bra idé!! Dessutom slipper jag duscha hemma med ficklampa för att jag inte orkat cykla till ICA i jakt på en ny glödlampa. MEN... vi får se när jag vaknar, student som jag är ^^,


Nu ska jag borsta tänderna, god natt! ♥


Bilder: imageenvision.com


bloglovin
RSS 2.0