Hemlängtan!

Fredag, yey!

Härligt med helg :) Jag har fått några fina kommentarer från Helena, så himla roligt! Nu har jag ännu mer hemlängtan! HELEENAA!!! :P Jag har planerat att åka hem över påsken. Ungefär 21/4-24/4, men har inte bokat biljetter ännu.

Glad är jag ändå. Ikväll är det STUDIO 54, sjukt kul kommer det bli! Outfiten är klar, den får ni se senare :D
500*


Men innan dess är det fokus-fokus som gäller - mata in information i hjärnan och kladda ner allt på randigt papper!


Kommentarer
Posted by: Fannie

inte egentligen tänkt på det, men enligt hemsidan gäller:

Temperatur vid användning: 0 till 35 °C

Temperatur vid förvaring: -20° till 45 °C

antar att jag inte kommer ha han hängande på utsidan när jag använder den, utan ha han typ i fickan, o då borde han väl tåla det?

2011-04-08 @ 18:19:09
URL: http://fanniesliv.blogg.se/
Posted by: SANTO - en blogg om en katt

Kika gärna in på denna supersöta kattblogg! Följ mig gärna via bloglovin med! Håll utkik imorgon då jag släpper min reklamfilm. ;) /Nosgos

2011-04-09 @ 00:12:29
URL: http://leydis.blogg.se/

Write anything your little heart desires ^^,

Jag är smickrad om du vill följa mig på bloglovin! Om du väljer att göra det skriv gärna en kommentar så blir jag glad :) Nu på senare har jag börjat få alldeles för många kommentarer som varken handlar om innehållet i inlägget eller min blogg över huvud taget. Därför har jag nu bestämt mig för att inte besvara eller publicera de kommentarer som inte är ett visat intresse för mig och min blogg. Jag uppskattar ett "Hur mår du?" och "Ska vi följa varandra på bloglovin?" men jag kommer varken svara eller publicera kommentarer som jag upplever som spam och inte är tillägnade mig och min blogg (så att säga). Jag har inget emot reklam, men snälla läs gärna lite i min blogg också! Ni måste alltså visa lite intresse, det handlar om att ge och ta!

xoxo


N.N.:
URL:
Kommentera:

@:


Kom ihåg mig


bloglovin


Trackback

bloglovin
RSS 2.0