Middag eller glass?

Hemma igen efter föreläsningen och plugg på biblioteket. Föreläsningen var en genomgång av Övningstenta 3. Jag borde ju förstås ha gjort just den övningstentan i förväg men nu hade jag inte det så det kändes lite smått meningslöst att sitta där... men men, så är det ibland! Det är bara att lyssna och försöka hänga med :)

Ska käka lite middag tänkte jag, men jag kan inte släppa tankarna från glassen som ligger i frysen :9

Kommentarer
Posted by: LINA K - SKRIVER SKRÄCKROMAN!

Jag skulle helt klart skippa middagen och äta glass istället. Det innehåller ju mjölk iaf, så är ju inte helt fy och skam vad gäller näring hehe =P

2011-02-15 @ 18:29:19
URL: http://eimk.blogg.se/
Posted by: MYMiC

ja, det kan jag förstå. Tycker det är fel med zoo överhuvudtaget :P

2011-02-15 @ 18:43:30
URL: http://mymic.blogg.se/
Posted by: Ntherese

hej, var med och tävla i dagens blogg och vinn fler läsare!:)

2011-02-15 @ 19:50:01
URL: http://detjagbrinnerfor.blogg.se/

Write anything your little heart desires ^^,

Jag är smickrad om du vill följa mig på bloglovin! Om du väljer att göra det skriv gärna en kommentar så blir jag glad :) Nu på senare har jag börjat få alldeles för många kommentarer som varken handlar om innehållet i inlägget eller min blogg över huvud taget. Därför har jag nu bestämt mig för att inte besvara eller publicera de kommentarer som inte är ett visat intresse för mig och min blogg. Jag uppskattar ett "Hur mår du?" och "Ska vi följa varandra på bloglovin?" men jag kommer varken svara eller publicera kommentarer som jag upplever som spam och inte är tillägnade mig och min blogg (så att säga). Jag har inget emot reklam, men snälla läs gärna lite i min blogg också! Ni måste alltså visa lite intresse, det handlar om att ge och ta!

xoxo


N.N.:
URL:
Kommentera:

@:


Kom ihåg mig


bloglovin


Trackback

bloglovin
RSS 2.0