Redo för kvällen

Sitter och skriver med nymålade naglar. Lila! Ikväll är det mingel/förfest som sedan slutar på dansgolvet och i baren på Stallarna här på Campus. Detta kommer bli en bra kväll! Jag ska försöka hålla mig på en stadigt alckoliserat tillstånd utan att gå över gränsen.

Önskar er en trevlig fredagskväll!  xx

Kommentarer
Posted by: Adara Magazine - din bloggtidning på nätet!

sv: aaw tack, vad kul att du gillade mina naglar! :D Har gjort en ny nageldesign nu ju. ;)

2011-02-26 @ 23:12:20
URL: http://adaras.se
Posted by: L I J N A

följa varandra på bloglovin?:)

2011-02-27 @ 12:35:23
URL: http://angelijnas.blogg.se/
Posted by: Anonym

Behöver du nya solglasögon? Jag tävlar ut ett par valfria solglasögon som du kan vinna från saltopeppar.seTa dig en titt!

http://photonerden.se/2011/february/utkast-feb-21-2011.html#commentUrsäktar om du inte tycker om "reklam"

2011-02-27 @ 17:03:06

Write anything your little heart desires ^^,

Jag är smickrad om du vill följa mig på bloglovin! Om du väljer att göra det skriv gärna en kommentar så blir jag glad :) Nu på senare har jag börjat få alldeles för många kommentarer som varken handlar om innehållet i inlägget eller min blogg över huvud taget. Därför har jag nu bestämt mig för att inte besvara eller publicera de kommentarer som inte är ett visat intresse för mig och min blogg. Jag uppskattar ett "Hur mår du?" och "Ska vi följa varandra på bloglovin?" men jag kommer varken svara eller publicera kommentarer som jag upplever som spam och inte är tillägnade mig och min blogg (så att säga). Jag har inget emot reklam, men snälla läs gärna lite i min blogg också! Ni måste alltså visa lite intresse, det handlar om att ge och ta!

xoxo


N.N.:
URL:
Kommentera:

@:


Kom ihåg mig


bloglovin


Trackback

bloglovin
RSS 2.0