"Snabb shopping i stan"

Ja det var vad jag tänkte...

Jag skulle bara in och köpa träningskläder och sedan snabbt tillbaka för att köpa gym-kort och börja träna. Istället stod jag över 1 timme på Stadium och provade träningskläder, gick vidare till Linnégallerian och in på Monki, upp till Lagerhaus och sedan ner igen till H&M... "Snabb shopping", vad tänkte jag egentligen??

Jag hittade träningskläder till slut! Tänkte "färg är kul" men det blev helsvart. Med hem fick jag i alla fall träningskläder, en svart lång klänning, ett skärp, jul-te och underkläder till svarta klänningen. Gym-kort fixar jag imorgon! Jag och Sandra har redan bestämt att vi ska träna imorgon 08:30 (i mina NYA träningskläder :D)

Just nu sitter jag och käkar keso med massa paprika och champinjoner och självklart har jag dränkt allt med svartpeppar - sååå gott! Till har jag några skivor kassler. Sälta, mums!

Kommentarer

Write anything your little heart desires ^^,

Jag är smickrad om du vill följa mig på bloglovin! Om du väljer att göra det skriv gärna en kommentar så blir jag glad :) Nu på senare har jag börjat få alldeles för många kommentarer som varken handlar om innehållet i inlägget eller min blogg över huvud taget. Därför har jag nu bestämt mig för att inte besvara eller publicera de kommentarer som inte är ett visat intresse för mig och min blogg. Jag uppskattar ett "Hur mår du?" och "Ska vi följa varandra på bloglovin?" men jag kommer varken svara eller publicera kommentarer som jag upplever som spam och inte är tillägnade mig och min blogg (så att säga). Jag har inget emot reklam, men snälla läs gärna lite i min blogg också! Ni måste alltså visa lite intresse, det handlar om att ge och ta!

xoxo


N.N.:
URL:
Kommentera:

@:


Kom ihåg mig


bloglovin


Trackback

bloglovin
RSS 2.0