Start: Ekonomisk statistik II

Nu har jag varit vaken i några timmar men har inte orkat skriva något här på bloggen. Istället har jag gått in och kollat andras bloggar, kollat nyheterna och druckit kaffe med mjölk (brukar dricka svart).

Föreläsningen börjar snart så det är änna dags för lunch. Vi börjar Ekonomisk statistik II idag o jag har bara en av böckerna som jag lånat på biblioteket. Tänkte testa och se om jag klarar mig med att hänga med på föreläsningar, göra övningsuppgifterna och läsa böckerna på biblioteket (inte låna hem böcker, pga den långa reservations-/lånekön). Man måste tänka lite ekonomiskt som student, även om man mår bra att slösa ibland på särskilt utvalda saker ;) (alltså inte kurslitteratur)


Puss & kram
Nu börjar jag få bråttom om jag ska hinna käka!


Kommentarer

Write anything your little heart desires ^^,

Jag är smickrad om du vill följa mig på bloglovin! Om du väljer att göra det skriv gärna en kommentar så blir jag glad :) Nu på senare har jag börjat få alldeles för många kommentarer som varken handlar om innehållet i inlägget eller min blogg över huvud taget. Därför har jag nu bestämt mig för att inte besvara eller publicera de kommentarer som inte är ett visat intresse för mig och min blogg. Jag uppskattar ett "Hur mår du?" och "Ska vi följa varandra på bloglovin?" men jag kommer varken svara eller publicera kommentarer som jag upplever som spam och inte är tillägnade mig och min blogg (så att säga). Jag har inget emot reklam, men snälla läs gärna lite i min blogg också! Ni måste alltså visa lite intresse, det handlar om att ge och ta!

xoxo


N.N.:
URL:
Kommentera:

@:


Kom ihåg mig


bloglovin


Trackback

bloglovin
RSS 2.0