Föreläsare Laila Bagge Wahlgren

Onsdag
17:00-19:00
Linnéuniversitetet, Växjö

Laila Bagge Wahlgren


Laila Bagge Wahlgren är låtskrivare, sångerska, manager och TV-profil, många känner säkert igen henne från Idol-juryn. Laila har bl.a. arbetat som talangscout för Sony BMG i New York och skrivit låtar till artister som Céline Dion och Maya, hon skapade även popgruppen Play som sålt närmare en miljon album.

I sina föreläsningar talar Laila Bagge Wahlgren om entreprenörskap, företagsamhet och PR, ämnen hon integrerar i berättelsen om sin egen uppväxt och resa genom livet. Kontentan av hennes föreläsningar är att allt är möjligt och att man måste försöka tänka utanför fasta ramar. Laila menar att om man vill vinna så får man inte vara rädd för att misslyckas.


Det ska bli intressant att höra vad Laila Bagge Wahlgren ska prata om. Jag är faktiskt nyfiken!


Texten hittade jag HÄR
Bilden är från Expressen

Kommentarer

Write anything your little heart desires ^^,

Jag är smickrad om du vill följa mig på bloglovin! Om du väljer att göra det skriv gärna en kommentar så blir jag glad :) Nu på senare har jag börjat få alldeles för många kommentarer som varken handlar om innehållet i inlägget eller min blogg över huvud taget. Därför har jag nu bestämt mig för att inte besvara eller publicera de kommentarer som inte är ett visat intresse för mig och min blogg. Jag uppskattar ett "Hur mår du?" och "Ska vi följa varandra på bloglovin?" men jag kommer varken svara eller publicera kommentarer som jag upplever som spam och inte är tillägnade mig och min blogg (så att säga). Jag har inget emot reklam, men snälla läs gärna lite i min blogg också! Ni måste alltså visa lite intresse, det handlar om att ge och ta!

xoxo


N.N.:
URL:
Kommentera:

@:


Kom ihåg mig


bloglovin


Trackback

bloglovin
RSS 2.0