Kvällste

Jag drack just en god kopp te, FRIGGS Citron-ingefära...

Men nu är jag så trött att jag endast orkar borsta tänderna för att sedan försvinna inunder täcken och bort till drömmarnas värld. Morgondagen startar jag med plugg och gym (vi får se imorgonbitti vilken ordning det blir). Föreläsning klockan 10:00-13:00, och varför inte komma nyduschad från träningen! Å andra sidan utpumpad? Ja, detta svåra beslut fattar jag imorgon.

Kollade min bloggmejl nyss och såg ett mejl jag önskade jag hade läst för drygt en vecka sedan. Besviken på mig själv läste jag mejlet, klickade på några länkar och konstaterade att det var försent. Självklart ingenting att deppa för, man ska inte gråta över spild mjölk (tror den går så?). Imorgon bitti skickar jag iväg ett svar och därefter är det bara att fokusera på NU, vilket innebär studier (och träning! :D)God natt 
Imorgon börjar en helt ny dag :)Kommentarer

Write anything your little heart desires ^^,

Jag är smickrad om du vill följa mig på bloglovin! Om du väljer att göra det skriv gärna en kommentar så blir jag glad :) Nu på senare har jag börjat få alldeles för många kommentarer som varken handlar om innehållet i inlägget eller min blogg över huvud taget. Därför har jag nu bestämt mig för att inte besvara eller publicera de kommentarer som inte är ett visat intresse för mig och min blogg. Jag uppskattar ett "Hur mår du?" och "Ska vi följa varandra på bloglovin?" men jag kommer varken svara eller publicera kommentarer som jag upplever som spam och inte är tillägnade mig och min blogg (så att säga). Jag har inget emot reklam, men snälla läs gärna lite i min blogg också! Ni måste alltså visa lite intresse, det handlar om att ge och ta!

xoxo


N.N.:
URL:
Kommentera:

@:


Kom ihåg mig


bloglovin


Trackback

bloglovin
RSS 2.0