Matcha klänningen!

Jag fyndade ett riktigt kap för några veckor sedan på Monik.

Hur skulle du matcha denna älsklingen?

Monki, 60 kr!
Den sitter riktigt snyggt och med svarta diskreta underkläder kommer man undan med de transparenta ränder som både avslöjar men samtidigt döljer. Klänningen går till knäna och ärmen är 3/4.


Skärp i någon stark färg i midjan. Halsband? Massa armband och fjädrar i öronen? Mitt största problem är nog ändå skorna, vilka skor matchar? Jag tänker blanka höga pumps i någon stark färg, men det har jag inga :/ Gissa hur många gånger på väg ut en fredag jag har viljet ta på mig denna! Jag älskar den men har inte hittat de rätta accessoarerna... Har ni själva eller sätt någon bära upp denna klänningen?

Kommentarer
Posted by: Fannie

En topp och ett par korta tajta shorts skulle kunna passa bra. ?

2011-03-20 @ 15:24:54
URL: http://fanniesliv.blogg.se/
Posted by: Kajsa

Jag skulle matcha klänningen med en svart slokhatt, eller annan hatt. Ett bälte i midjan, alternativt ett stort halsband, och ett par pumps i valfri färg. Klänningen är grymt snygg!

2011-03-21 @ 16:36:38
URL: http://fashiontrend.blogg.se/

Write anything your little heart desires ^^,

Jag är smickrad om du vill följa mig på bloglovin! Om du väljer att göra det skriv gärna en kommentar så blir jag glad :) Nu på senare har jag börjat få alldeles för många kommentarer som varken handlar om innehållet i inlägget eller min blogg över huvud taget. Därför har jag nu bestämt mig för att inte besvara eller publicera de kommentarer som inte är ett visat intresse för mig och min blogg. Jag uppskattar ett "Hur mår du?" och "Ska vi följa varandra på bloglovin?" men jag kommer varken svara eller publicera kommentarer som jag upplever som spam och inte är tillägnade mig och min blogg (så att säga). Jag har inget emot reklam, men snälla läs gärna lite i min blogg också! Ni måste alltså visa lite intresse, det handlar om att ge och ta!

xoxo


N.N.:
URL:
Kommentera:

@:


Kom ihåg mig


bloglovin


Trackback

bloglovin
RSS 2.0