Musik!

Lyssnar på Spotify. En ny lista jag satte ihop för ett par minuter sedan. Exempel på låtar är "Here comes the sun" (Gold Lake), "What you want to hear" (Momofoko), "Faith" (George Michael), "Stop standing there" (Avril Lavigne), "True to myself" (Ziggy Marley). Jag tror säkert många låter kommer trilla bort och andra kommer tillföras innan jag har den perfekta vår-mixen ^^,Tipsa om sköna låtar!

som passar till grillfesten, tjejkvällen, vinkvällen eller till en eftermiddagsfika ute i solen!Den som tipsar om de bästa låtarna nämns
här på bloggen med stora tack och hyllningar!


Spring MIX

Kommentarer

Write anything your little heart desires ^^,

Jag är smickrad om du vill följa mig på bloglovin! Om du väljer att göra det skriv gärna en kommentar så blir jag glad :) Nu på senare har jag börjat få alldeles för många kommentarer som varken handlar om innehållet i inlägget eller min blogg över huvud taget. Därför har jag nu bestämt mig för att inte besvara eller publicera de kommentarer som inte är ett visat intresse för mig och min blogg. Jag uppskattar ett "Hur mår du?" och "Ska vi följa varandra på bloglovin?" men jag kommer varken svara eller publicera kommentarer som jag upplever som spam och inte är tillägnade mig och min blogg (så att säga). Jag har inget emot reklam, men snälla läs gärna lite i min blogg också! Ni måste alltså visa lite intresse, det handlar om att ge och ta!

xoxo


N.N.:
URL:
Kommentera:

@:


Kom ihåg mig


bloglovin


Trackback

bloglovin
RSS 2.0