Underbar morgon & fågelkvitter

Jag har för en gång skull sovit hur gott som helst!! :D

Vaknade innan väckarklockan, öppnade lugnt ögonen och kände mig utvilad hela kroppen... Och så hör jag något väldigt upppiggande och glädjande: vacker fågelsång! Jag har legat vaken i nästan timmen och nu kurrar magen att den vill ha frukost. Tack Mage för påminnelsen! Bra kommunikation här, glöm aldrig att lyssna på er själva ;)


FRUKOST
Fil med kanel och psyliumfrön + en macka med sallad, skinka och tomat.


ETTA på dagens lista:  Träna!

Egentligen skulle jag behöva köra ren konditionsträning (kände det i kroppen igår) men istället blir det nog bara lite extra uppvärmning +en extra vända på crosstrainern eller bandet i slutet av träningen, där emellan blir det nog det vanliga bland vikter och maskiner.


TVÅA på dagens lista:  Diska!

När jag kommer hem kommer jag inte orka studsa iväg till biblioteket med en gång så då tar jag mig an disken. Tänkte jag skulle göra mig en Protein-smootihe att ta med mig till biblioteket.


TREA på dagens lista:  Studera på UB!

Nu måste jag ligga i, nästa vecka är tenta vecka och Ekonomisk statistik är inte det enklaste av kurser.


FYRA på dagens lista... jag kommer fylla på med mer senare ;)Ha en toppendag!
Nu ska frukosten ner i magen ^^Kommentarer

Write anything your little heart desires ^^,

Jag är smickrad om du vill följa mig på bloglovin! Om du väljer att göra det skriv gärna en kommentar så blir jag glad :) Nu på senare har jag börjat få alldeles för många kommentarer som varken handlar om innehållet i inlägget eller min blogg över huvud taget. Därför har jag nu bestämt mig för att inte besvara eller publicera de kommentarer som inte är ett visat intresse för mig och min blogg. Jag uppskattar ett "Hur mår du?" och "Ska vi följa varandra på bloglovin?" men jag kommer varken svara eller publicera kommentarer som jag upplever som spam och inte är tillägnade mig och min blogg (så att säga). Jag har inget emot reklam, men snälla läs gärna lite i min blogg också! Ni måste alltså visa lite intresse, det handlar om att ge och ta!

xoxo


N.N.:
URL:
Kommentera:

@:


Kom ihåg mig


bloglovin


Trackback

bloglovin
RSS 2.0