Morning lovers!

Hehe... Nu ska jag skynda mig till biblioteket och skriva ut övningar till dagens föreläsningar! Jag förstår inte varför vissa lärare envisas med att lägga upp saker på intranet i sista sekund. Hade det inte varit anklare att bara lägga upp den en eller två dagar innan så man hinner skriva ut det och titta på det innan förelsnnigen börjar? Jaja.


Nu har jag bråttom! Senare idag ska jag in till stan och shoppa accessoarer till FREDAG

Ha en toppen dag, hörs!

Kommentarer
Posted by: OliviaM

sv;

Hahaha, jadu! Det hade ju varit en födel ;)

Även om skorna är regält sänkta i pris.

2011-04-06 @ 10:42:58
URL: http://oliviam.blogg.se/
Posted by: helena

ja man blir lite smått irriterad när man inte får ut föreläsningsmaterial förrän i sista sista sekund! måste dock påpeka då jag har väldigt tråkigt just nu att det är Enklare att lägg upp materialet en dag tidigare inte Anklare haha! ne förlåt jag har så stört tråkigt och lider av stora koncentrationssvåriheter. nu är kaffet slut och det är dags för mig att göra klart denna jäkla uppgiften:P puss och kram ännu en gång:)

2011-04-07 @ 09:27:49

Write anything your little heart desires ^^,

Jag är smickrad om du vill följa mig på bloglovin! Om du väljer att göra det skriv gärna en kommentar så blir jag glad :) Nu på senare har jag börjat få alldeles för många kommentarer som varken handlar om innehållet i inlägget eller min blogg över huvud taget. Därför har jag nu bestämt mig för att inte besvara eller publicera de kommentarer som inte är ett visat intresse för mig och min blogg. Jag uppskattar ett "Hur mår du?" och "Ska vi följa varandra på bloglovin?" men jag kommer varken svara eller publicera kommentarer som jag upplever som spam och inte är tillägnade mig och min blogg (så att säga). Jag har inget emot reklam, men snälla läs gärna lite i min blogg också! Ni måste alltså visa lite intresse, det handlar om att ge och ta!

xoxo


N.N.:
URL:
Kommentera:

@:


Kom ihåg mig


bloglovin


Trackback

bloglovin
RSS 2.0