STUDIO 54: Headband
MODE eller FUL FLUGA ?
Jag tänkte matcha min STUDIO 54-outfit med ett headband, eller pannband som vi också säger på svenska. Den i metall, lite rått och äkta, det gillar jag starkt! Men även den enkla flätan, eller den schyssta "triple" som Richie har på sig på tredje bilden, hon passar så bra i guldigt dessutom. Men kanske ska man köra med en accentfärg? Dekorerad med en blomma, rosett eller kanske löv :)

Jag tycker det är så snyggt med headband, men har själv aldrig riktigt vågat använda det... Dels för att jag har varit lite anti mittbena (som jag tycker det helst ska vara). Kanske är det inte riktigt så inne nu som det var för ett par år sedan (?), men om man gillar det och bär upp det... då kommer man lätt undan med det ;) Snyggt till vårens jeansshorts dessutom!


Vad tycker ni??
Headband våren & sommaren 2011?Ps. Om mitt headband blir riktigt lyckat på fredag kanske det blir min nya grej... har ju en del att ta igen nu eftersom jag aldrig vågat förr ^^,Kommentarer

Write anything your little heart desires ^^,

Jag är smickrad om du vill följa mig på bloglovin! Om du väljer att göra det skriv gärna en kommentar så blir jag glad :) Nu på senare har jag börjat få alldeles för många kommentarer som varken handlar om innehållet i inlägget eller min blogg över huvud taget. Därför har jag nu bestämt mig för att inte besvara eller publicera de kommentarer som inte är ett visat intresse för mig och min blogg. Jag uppskattar ett "Hur mår du?" och "Ska vi följa varandra på bloglovin?" men jag kommer varken svara eller publicera kommentarer som jag upplever som spam och inte är tillägnade mig och min blogg (så att säga). Jag har inget emot reklam, men snälla läs gärna lite i min blogg också! Ni måste alltså visa lite intresse, det handlar om att ge och ta!

xoxo


N.N.:
URL:
Kommentera:

@:


Kom ihåg mig


bloglovin


Trackback

bloglovin
RSS 2.0