Dagens lunch (+Tips!)

Ungefärligt recept (1-2portioner)
2 frysta fiskfiléer, valfri fisk (enligt mig)
2-4 apelsinskivor från en apelsin
½-1 dl frysta ärtor
½ dl Creme Fraiche
Vatten
Senap
Ev. Salt på fisken!
Fisk och gröna ärtor i en lagom stor form som tål ugn, blanda Creme Fraiche, vatten och senap och häll över fisken. Placera i ugnen i ca 25 minuter på hög värme. Skiva apelsin och lägg på fisken och in i ugnen igen i ca 15-20 minuter (jag varvade varmluft med grillning för att få lite fin färg på apelsinen).
Till rekommenderar jag kokt potatis, men jag åt pasta (av ren lathet).
TIPS: SENAP!
Senap är nästan världens bästa krydda, den är toppen! Den passar hur bra som helst till kyckling eller fläsk, den är tydligen inte så dum till vit fisk heller! Gör en enkel hemmagjord dippsås på yoghurt, senap och favoritkryddad till chipsen eller grönsakerna (Testa: yoghurt, senap och Sambal eolek!). Marinera kycklingenfiléer i senap, vitlök och Sambal Eolek, det låter väl inte så dumt? ;) Jag har aldrig tyckt om senap så mycket som jag gör nu! Senapen är för mig helt oumbärlig i köket!
Favorit senap: SLOTTS Skånsk, Stark & grovkornig
Kommentarer
Posted by: Caisa
Det blir faktiskt fisk till middag här, lax i mitt fall :) mums!
Posted by: Victoria
Sv: Tack, det ska jag verkligen prova! :D
Posted by: Kajsa
- Det var så lite så! Hoppas du hittar något att matcha klänningen med :)
Kom ihåg mig

Trackback